هوای تهران برای گروه‌های حساس ناسالم شد افشاگری معاون وزیر بهداشت از درآمد پزشکان؛ 25 میلیون تومان! افزایش شدید قیمت داروهای پرمصرف مردم را شوکه کرد! انستیتو پاستور برای آینده سلامت کشور دوباره ساخته می‌شود نتایج بررسی ظرفیت پذیرش پزشکی به‌زودی اعلام می‌شود برقراری مجدد پروازهای بندرعباس به رشت و گرگان شهادت 4 داوطلب کنکور/ نوورودها آبان به دانشگاه می‌روند 3 هزار فضای ورزشی جدید برای مدارس کشور برنامه‌ریزی شد انهدام باند کلاهبرداری اینترنتی/ 850 نفر قربانی لینک‌های جعلی شدند وزارت علوم استفاده از عناوین MBA و DBA را ممنوع کرد هیوا سیفی زاده خواننده زن ایرانی به چهار سال حبس محکوم شد امکان ثبت انصراف از «ترمیم سابقه تحصیلی» تا ۳۰ مرداد ۱۴۰۵ هشدار درباره سوپر ال‌نینو؛ احتمال ثبت قوی‌ترین ال‌نینوی تاریخ به ۷۰ درصد رسید کدام محور‌های کشور از ۲۹ تا ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۵ محدودیت ترافیکی دارند؟ تراز کنکور چیست؟/ نحوه محاسبه تراز کنکور ۱۴۰۵ را بدانید چت‌جی‌پی‌تی ویژه نوجوانان عرضه می‌شود / زیر ۱۳ سال مجاز به استفاده از این چت بات نیست

اسکان اضطراری این افراد تا پایان فروردین تمدید شد

اسکان اضطراری این افراد تا پایان فروردین تمدید شد مدیرکل رفاه آموزش‌ و پرورش گفت: در ایام نوروز درمجموع ۱۰۸ هزار و ۳۹۶ نفر-روز به اسکان اضطراری اختصاص داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۰۳ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۵ - 2026 April 12
کد خبر: ۳۰۵۵۸۱

به گزارش راهبردمعاصر؛ فردین یاوری مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌ و پرورش از تداوم فعالیت مراکز اسکان اضطراری تا پایان فروردین‌ماه خبر داد و گفت: این مراکز همچنان آماده پذیرش و خدمت‌رسانی به فرهنگیان هستند و در صورت وجود ظرفیت، سایر هموطنان نیز می‌توانند از این خدمات بهره‌مند شوند.

وی با اشاره به سابقه اسکان نوروزی فرهنگیان افزود: اسکان نوروزی از دیرباز به‌عنوان یکی از خدمات آشنای آموزش‌وپرورش مطرح بوده، اما امسال با رویکردی جدید و با محوریت مدیریت بحران اجرا شد و در واقع تلفیقی از اسکان نوروزی و اسکان اضطراری را شاهد بودیم تا پاسخگوی نیازهای ایجادشده در جامعه باشد.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌ و پرورش در تشریح آمار خدمات ارائه‌شده گفت: در مجموع ۶۹ هزار و ۵۱۷ خانوار شامل ۲۵۵ هزار و ۸۲۳ نفر در مراکز اسکان پذیرش شدند که این میزان معادل ۶۹۰ هزار و ۸۵۵ نفر-روز اقامت در ۹ هزار مدرسه و ۴۵۰ مرکز رفاهی در سراسر کشور است.
یاوری ادامه داد: از این تعداد ۸ هزار و ۶۴۸ خانوار فرهنگی و یکهزار و ۵۳۹ خانوار غیر فرهنگی از خدمات اسکان استفاده کردند که بخشی از آنان را آسیب‌دیدگان ناشی از تجاوز رژیم صهیونیستی و آمریکا در جنگ رمضان تشکیل می‌دهند.

وی با بیان اینکه در مجموع ۱۰۸ هزار و ۳۹۶ نفر-روز به اسکان اضطراری اختصاص داشته است، تصریح کرد: همچنان بخش قابل توجهی از این عزیزان در مراکز اسکان و مدارس مستقر هستند و امیدواریم با بهبود شرایط، هرچه سریع‌تر امکان بازگشت آنان به منازلشان فراهم شود.

مدیرکل رفاه و پشتیبانی وزارت آموزش‌وپرورش در پایان خاطرنشان کرد: استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گلستان، گیلان، شهرستان‌های استان تهران و فارس بیشترین میزان پذیرش و خدمت‌رسانی را به خود اختصاص داده‌اند و در این زمینه جزو استان‌های برتر کشور محسوب می‌شوند./تسنیم

کلمات کلیدی: آموزش و پرورش
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار